Andika Dah Potong Rambut... Yay!

Dah banyak hari tangguh-tangguh nak potong rambut anak jantan ni. Kalau acik potong sendiri mau jadi mullet pulak.

Sudahnya malam ni pusing Subang ni cari barber yang bukak lagi. Nasib jumpa kedai Seera Auto Barbershop ni. Muda lagi barbernya. Pandai pulak ambik hati budak.

Acik? Macam biasa la. Dari start kereta sampaj siap anak jantan potong rambut duk dengar Puan Latt punya training pasal A-Life Kritikal Protektor-i, produk coverage penyakit kritikal stand alone AIA. 

Btw, barbershop tadi murah jugak la rate nya untuk area sini. Tapi potongnya kemas dan layanan luar biasa. Recommended. 

Macam tu lah kita menjual kan? 

Produk @ servis dah ada, kita yang tukang menjual ni la pulak main peranan mengolah diri kita supaya senang diterima bakal client. 

Kalau korang nampak perangai acik bukan-bukan tu, tegur2 lah ye. Tapi acik janji acik tak bukan-bukan kalau bab beri penerangan pasal takaful ni. 

Khamsi Abdullah
AIA Public Takaful Life Planner Adorable 😘

Catat Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال