Pumpkin Pet Brush; Sikat Anak Bulus Yang Best


Hari tu KA ada tertengok video pasal sikat kucing ni dekat FB. Nampak macam best dan senang je kan. Apa lagi, KA terus buka kedai atas talian dan carilah. Nasib lah harga murah je bawah RM20. Terus pesan sebab memikirkan Simba dan Loki dari jenis DLH @ DMH. Bulu panjang dan memang banyak jugak la bulu dia kat rumah. 

Nasib baik masa tu delivery cepat juga. 2 3 hari macam tu dah sampai. Hari tu juga cuba dekat Simba & Loki.



Barang sampai memang seperti barang yang dipesan. Nasib baik. Bila test pun memang senang dan berfungsi macam yang diiklankan. 

Memudahkan sungguh masa grooming anak-anak bulus KA tu. 
Paling KA berkenan design dia ni hujung rerambut ada lapisan silikon @ vinil mungkin. So, kalau rushing-rushing pun tak luka la kulit anak bulus. 


8 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال