2022 Yamaha 135LC Fi SE Memukau

 


Sebagai salah seorang pengguna tegar moped @ motor cub di tengah bandaraya Kuala Lumpur ni. KA turut terliur dan terpukau dengan kehadiran model moped Yamaha LC135 baharu ni lagi-lagi model SE. Walaupun tak banyak yang lebih, tapi yang lebih dekat model SE agak baru dan belum ada lagi moped yang ada ciri-ciri sepertinya.

Sekarang ni KA dah terfikir-fikir untuk upgrade kapcai KA ke LC ni. Adakah berbaloi? Ke nak kena istikharah juga?

Apa-apa pun, bagi peminat dan pengguna moped @ cub @ kapcai, kita sama-sama tengok la dulu ya gambar versi SE ni. Hensem sungguh!








Yang rare-nya adalah bakul bagi model SE ni. Siap ada bahagian tertutup dan ada usb charger. Nak kena recce cepat-cepat ni. 


Credit image: Paultan

4 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Memang handsome..nasib baik x pandai merempit..kalau tak..sure dah rembat 1 dah ni...kaler dia tu menawan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan. KA tak boleh buat apa. Mode of transport yang terpaling no 1.

      Padam
  2. Pergh!! Memang smart habis.. hehehe

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال