SmallPDF | Macam Mana Nak Handle PDF Like A Boss?

Errr.. sebelum ni kalau KA nak bergelumang dengan PDF samada nak merge ke nak split ke, KA akan guna PDF Resizer kalau online. Nak pakai Adobe punya product macam mahal la pulak.

Hari ni salah sorang colleague KA share link untuk tools PDF online ni. Lagi best rupanya. Memang ada semua benda. Smallpdf menyediakan platform untuk;

  • Compress PDF
  • PDF Converter
  • PPT ke PDF Vice Versa
  • JPG ke PDF Vice Versa
  • Excel ke PDF Vice Versa
  • Word ke PDF Vice Versa

dan macam-macam lagi macam dalam gambar kat bawah ni.

Sangat memudahkan dan free untuk diguna. Terima kasih kepada pembangun laman web ni. Bak tang la PDF! :D

1 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. free???? O.O selalu convert pdf online ja haihhhh

    btw ingatkan delete blog dah haritu O.O
    sebab masa direct mai sini cakap blog tak wujud.. terkezut XD

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال