Rugi Beli Nougat Bites

Masa tengah take five dua tiga hari lepas, KA bukak fon saje nak scroll FB. KA nampak wife KA tag kat satu iklan ni.

Iklan dari Nougat Bites, nak try katenye. KA kalau makanan ni jarang KA beli online, tapi tengok ke gambar iklan tu. terliur la jugak.

Iklan dia claim yang Nougat Bites ni "1st MILK NOUGAT in Malaysia!"

Katanya lagi Nougat Bites ni adalah MILK NOUGAT, nougat versi lembut. Berbeza dari nougat European dan Middle Eastern dia claim nougat ni lembut. Memang terliur beb. Tengokla gambar dia.

Dalam kepala KA duk nampak yang cranberries tu je. Mesti sedap rasa lemak-lemak susu campur dengan tangy dried cranberries tu... uuhhh.

Kitorang pon decide lah nak try dulu satu yang cranberries tu. Lagipun Nougat Bites cakap yang tu yang best selling!

So, hari ni sampai lah bendanya kat ofis.

KA ingat nak tunggu wife balik baru nak makan. Tak jadi, KA ngap dulu sebab nak jugak tahu apa yang lainnya.

Hampeh!

Lepas dah ngap baru sedar.

Wife KA balik nanti confirm tak cukup ni! Sedap wey! Kenyal-kenyal dan rasa susu gitu plus ada dried cranberries yang sebijik-sebijik. Memang sedap lah.

Benda ni takdek pengawet, pewarna tiruan, lemat trans, perasa tiruan dan yang paling penting HALAL.

Milk nougat ni ada dalam 5 perasa.

🍒Cranberries (👍Best Seller)
🍃Green tea
🍶Original Milk
☕️Cappuccino
🌞Durian ni baru lagi.

Kalau nak beli cari je FB Nougat Bites Malaysia. KA pun nampak gayanya kena tambah order la seksok.

Catat Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال