Laksa Utara Jitra Mai

Assalamu'alaikum,
Malam ni saje nak share street food kawasan sekitar rumah ni. Kalau ada yang duk area Subang Bestari ni mesti kenal punyalah warung laksa tepi jalan utama ni.



Dengan harga RM4 sebungkus, korang confirm puas hati. Puas hati dengan kuah dia yang pekat dan penuh isi ikan. Mi laksa dia pun fresh dan pejal. Bau dia... uih, semerbak! Lalu je depan warung dia boleh kecur liur oh!



Saya nak share location, tapi tak jumpa. Kalau nak terai search GPS, boleh search Petronas Subang Bestari. Warung tu belah kiri sebelum sampai Petronas.

Kedai dia pun ada jual cendol dan cendol pulut. Korang jangan risau, cendol dia sedap tak rasa kapur. Tu tanda dia cendol tu dorang buat sendiri. Fresh dari dapur terus ke warung terus ke perut.
Ape lagi, gerak le... tapi jangan pergi malam ye. Takde. Kalau nak merasa makan laksa kat situ malam, bawak laksa sendiri.

Selamat menerai!

16 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Assalam. Boleh cari gerai laksa ni. My boy suka sangat laksa. Saya di sungai buluh, tak jauh dari subang bestari.

    BalasPadam
  2. like laksa.. serius sedap. kalau serius leh try. dekat jer ngan mamamyja nyer place nih. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. tak tipu punya. Cukup bahan.. tapi saya lagi suka kalau ada nenas.

      Padam
    2. letak nenas?? sure manis lagi kan? hihik btw nanti mamamyja nak g try lah.

      Padam
    3. Tak manis sangat... tapi rasa masam nenas tu yang syok.. bau dia lagi. pergh! Cayaq!

      Padam
  3. kalau lagu ni ka, mmg nk kena pi terai la.. hahaha

    BalasPadam
  4. wah... mesti sedap nikan...

    BalasPadam
  5. sedap eh, saya peminat laksa juga ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup, puan tinggal kat mana? Kalau dekat singgah lah :)

      Padam
  6. sedapnyaa cendol pulut.. lama tak makan.. sini payah sikit nak dpt hat piaww mcm tepi jalan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, Husna ada kat mana sekarang? Kat sini memang sedap!

      Padam
  7. Pergghhh memang nampak menarik laksa ni .. terliur dah weihhh

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال