Di Malam Kerinduan



Ape je la dengan tajuk. Nak puitis je. Padahal nak cakap. Rindu time bertarung dengan pari, belukang, kurau, siakap dan seangkatan. Hmmm.. Sabo je la.

4 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Dapat ikan fresh... sedapnya makan ikan bakar, kicap manis, sambal belacan, dengan nasi dalam daun pisang yang dimasak dalam buluh....

    Makan tepi sungai... ehh melampau plak berangan !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..3 bulan kemudian baru saya nak reply kan? Tapi ikan fresh memang sedap!

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe..tak sempat nak rindu sangat. Duk jauh, jarang jumpa, sibuk kerja dan sibuk prepare untuk kahwin dah :)

      Padam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال