Somethings Better Left Untouched

Assalamu'alaikum,

First, I want to apologize for being away from keyboard for all these time being. Perhaps this 'away' routine will be continued until next week. Thus, you will see I'm commenting and visiting your site only after next week (for bloggers).

So, in conjunction with the 'Eid which will be celebrated tomorrow. I want to wish all of my readers, followers, friends and every Muslim in this world... Salam 'Eidufitri. I hope you are in a great shape for this 'Eid.

















kA: Mood kumpul duit raya... eh?

10 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Nice shoot...Rindu suasana kampung yang macam nie. tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih :)

      Semoga masih lagi banyak susana kampung yang kita dapat nikmati. Tak semua benda harus mengikuti arus kemodenan.

      Padam
  2. kampung saya di Johor, dah banyak dapat sentuhan kemodenan. rindu zaman 90an dulu..tenang je, pokok getah yang banyak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Orang yang sentimental macam kita ni walaupun hidup dikelilingi kemodenan, jiwa mudah tersentuh dengan nature n tradisi.

      Padam
  3. Lawa betul gambar-gambar ni. snap sendiri ke?

    BalasPadam
  4. rindu pokok kelapa...sekarang semua dh bertukar kelapa sawit kat kampung.
    ps: eleh tak malu...dah tua dapat lagi duit raya??

    BalasPadam
    Balasan
    1. ps dulu: Hey! jeles? haha

      Saya syorkan Soleh tebang je pokok sawit tu ganti dengan kelapa! haha

      Padam
  5. where is the pic is taken?..kumpul duit raya?..byk dapat? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak gak.. kawan bagi, bos bagi..tapi duit raya yang kuar laaaaagi banyak! haha

      Padam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال