Can Do Nothing

Assalamu'alaikum,

It is kinda weird to recall back which image to be put in which paragraph of your old posts. Please refer here and here if you are not understand. I'm actually trying to put back my photos to my old posts. However it was nearly possible to remember which photos that I've put in which posts. Hmmm.. So, to ease my head a little I think I want to upload them, all of them here in this post.

Sorry, no suitable words can accompanying these images except for me to tell you this is what my hometown offers. Enjoy...















23 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. Nice. Suka tengok bendang :)

    BalasPadam
  2. cantik-cantik gambar yang diambil tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Ros :) Alam ciptaanNya memang cantik..

      Padam
  3. cantiklah gambar yang di snap
    jelous pula nengok nyer
    pakai DSLR ke ni

    BalasPadam
  4. teringin lak simpan misai lepas tengok gambar no.9 tu..hahaha

    BalasPadam
  5. Oiiiitt dah ada kat kelantan ke ????

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni y balik hari tu la Nik :) Sabtu pagi baru gerak.

      Padam
    2. Ohhh ingat kan dah ada kat sini . terkejut den . hehehe ohh hati-hati ye . balik ikut gua musang ke terengganu ?

      Padam
    3. Balik ikut ganu n dah sampai n orang tu tak ajak beraya! Sedey!

      Padam
  6. love to c bendang...apa la yg sibuk dicari dalam parit tu...ikan ke?? atau lintah ke?? atau belut??

    BalasPadam
  7. cantik-cantik gambar ni..kampung kat mana?

    BalasPadam
  8. Cantiknya permandangan :) Kat mane ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dekat area Bachok ni Yun Sing. Jom lah melawat..ajak famili :)

      Padam
  9. dulu zaman kecik2 gua suka gi gagau dalam lopak sawah dgn anak jiran, tangkap ikan belida, sepat, keli, haruan... pastu masukkan ke dlm akuarium... hahah, bila sawah kering, main layang2 pulak... best gila, zaman budak2 kg yg ada bendang mmg terbaik...

    weyh apsal blog mung ni dakmboh papar update kat bloglist blog ambo, huhuu... neway, salam lebaran 2014~ ;3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Serius tak ada gadget yang dapat tapau pengalaman kita masa kecik weh! Adventurous habes!

      Hmm..not sure arr..

      Salam Lebaran jugak plain! :P

      Padam
  10. best pulak kalau dpt kahwin dgn org kampung opsssss

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال