Ride to Genting Highland

Assalamu'alaikum..

Penat betul ride memalam ke Genting Highland. Alhamdulillah kitorang selamat naik dan selamat turun. Cuma tak tahan nak terkencing je..hehe. Aku, Paan, Ocha dan Iman saja nak test scram Iman. Maklumlah, motor masih dara, kena tengok gak keupayaan jentera MLE XTM milik beliau.

Nah aku belanja gambar sikit untuk korang.





Sebenarnya, semalam lagi si Azad, salah sorang crew ajak naik Genting. Tapi disebabkan semalam penat, keja banyak (pekerja contohlah ssangat katakan-.-"). So, malam ni la aku dapat naik. Turun je, segedebuk email aku dapat. Almakanya, malam ni stay back lagi la jawabnya nak kena setelkan kerja dulu. Adios kay! Wassalam... :)

2 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. baru sekali naik sampai puncak genting. walhal, dari rumah boleh nampak pun segala macam hotel atas tu. huuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aik...duk dekat sana ke? Ni pon selepas 3 thun, ni baru naik balik sane...

      Padam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال