Doakan Aku

Assalamu'alaikum,


Ingat tadi nak update entri pasal mancing semalam, tapi sebabkan ada video dan internet nye line slow umpama LRT berjalan tanpa bearing. So, aku post nanti la eh entri tu.

Entri malam ni aku nak korang (yang belum tidur tu) tolong doakan supaya:
  • aku lepas dan dapat job untuk interview esok.
  • aku dan korang seme-seme dapat menjalani bulan Ramadhan dengan membuat amal sebanyaknya
Amiinn. Syukran ye semua. 

kA: Sayam korang seme-seme! :')

25 Ulasan

Sila tinggalkan hyperlink blog anda di komen (cara-cara dalam LINK INI ) kerana kebanyakan masa saya menggunakan mobile dan memudahkan saya dan pembaca lain untuk melawat blog anda kembali. Terima kasih daun keladi.

  1. insya-Allah. semoga berjaya Khamsi! :)

    BalasPadam
  2. kak lea doakan all the best...in shaa Allah kalau dah rezeki khamsi,tak ke mana tu ^^

    BalasPadam
  3. In shaa Allah..di bulan keberkatan ni kalau tertulis rezeki tu pasti ada..good luck sahabat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukran bang.. :) Boleh tahan jugak panels tadi. Semua captain kapal. cuaks lebey terusss:P

      Padam
  4. semoga berjaya dalam interview hari ni.. all the best.. :D

    BalasPadam
  5. Goodluck. Amiin Ya Rabbal Alamin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amiinn Ya Rabbal 'Aalaminn.. Syukran brother. Jazakumullah :)

      Padam
  6. Assalamu'alaikum..terharu sungguh saya ramai yang wish gudluck. Syukran jazeela buat semua. :')

    BalasPadam
  7. yeeaa.... semoga berjaya menawan hati si peneinterview (eerrkk peneinterview???)
    insyaAllah klu ade rezeki msti dpt.. semoga dpt tunaikan solat terawih ye ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah..dapat ke tak dapat ke, lepas berbuka nak off tepon sampai la balik dari terawih baru nak on balik:)

      Padam
  8. dapat ke tak belakang kira, yang penting dah buat yang terbaik..
    hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taw xpe..huu. InsyaAllah..klu dah ditetapkan rezeki kat ctu, ade lah. Kalau xde kat ctu, mknanya ada la kt tempat lain.. kan? :)

      Padam
  9. InshaAllah..
    kita boleh..

    walaupon terlambat sikit.

    Ya Allah permudahkan lah urusan khamsi supaya dapat kerja itu Ya Allah..^^

    Amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiinn..tak pe, sebab result tak tahu lagi. :)

      :) :)) Syukran Gee,

      Padam
  10. Saya doakan .. amin ya rabbal alamin ! ^_____^ awak pun doakan sy dapat masuk UPSI taww ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks..insyaAllah..dapat tu nanti. UPSI tu tempat idaman saya..minat nak jadi cekgu, tapi dah nakal tak ingat mana nak jadi cekgunye..huu.Semoga berjaya melangkah ke UPSI taw! (o)

      Padam
    2. Thanks awak .. hehehe , idaman sy jugakk ,, tapi dah mohon2 tak dapat jugakk .. tapi sy cita2 bukan nak jadi ckgu ,tapi sy minat tempat tu ! :D Terima kasih atas doa awak tu :)

      Padam
    3. alamak..haha. saya bercita menjadi cikgu. Tapi..ke lain jadinye.. haha. Tak dapat? ater, study kat mana skg?

      Padam
Terbaru Lebih lama

نموذج الاتصال